Projectes

  • ¡Síguenos!

Projectes

ESCOLARTS DANZA

Els alumnes de cinqué de Primària han preparat des de l’àrea de Valencià i Educació Física tres coreografies per al projecte «Escola dansa» de la Conselleria d’Educació. Després de mesos d’assaig i treball els alumnes van representar les seues actuacions davant un públic molt especial, els ancians de la residència «El Saler»

ESCOLARTS RADIO

Enguany, els alumnes de sisé de primària han realitzat un Podcast literari des de l'àrea de Valencià. Aprofitant el tema del «Concurs literari» de la Setmana Cultural del col·legi (l'Edat mitjana), els alumnes van investigar i van triar el contingut (joglars i trobadors) i el gènere literari (la poesia). Una vegada fet el treball per escrit, van realitzar una introducció, van assajar oralment, van triar als companys que els representarien, van gravar i es van iniciar en l'edició d'àudios.


L'experiència ha resultat molt motivadora i enriquidora per a tots ells.

 

Click aquí para escuchar el Audio

ESCOLARTS TEATRE

L’alumnat de tercer de primària, amb molta il.lusió han preparat l’obra de teatre “Ajudar a ajudar” de Núria Vizcarro per al projecte L’escola fa teatre de la Conselleria d’Educació. Hem treballat l’expressió corporal, la lectura dramatitzada potenciant així la lectura en valencià així com les seues habilitats representatives.